Velkommen til nye nettsider for Leverdalen Vel

Leverdalen hytteeierforening har skriftet navn til Leverdalen Vel, og også fornyet seg meg nye nettsider. Her finner du det viktigste av informasjon om foreningen, og du kan holde deg oppdatert på siste nytt om hva som skjer og hvordan forholdene er i Leverdalen.

Styret vil legge ut informasjon når vi har det, men det er også fint om alle medlemmer legger igjen informasjon om f.eks vær og føreforhold når de har vært i Leverdalen, – det kan komme til nytte for andre medlemmer. Klikk i så fall «skriv en kommentar» og del det du har!

En tanke om “Velkommen til nye nettsider for Leverdalen Vel

  1. leverdalen Innleggsforfatter

    Veien er fortsatt fin å kjøre 19/10 2014. Litt hardt og frosset i utmarka, men fine forhold. Følg med værmeldingen for utsikter til snøfall hvis du planlegger å dra til Leverdalen utover høsten.
    Ellen Beate

Det er stengt for kommentarer.