Påsken 2018

Det nærmer seg vinterens høydepunkt. Forholdene er kjempebra nå helga før med mye snø og lettskyet pent vær.  Styret har jobbet med løypeprosjektet, og vi håper det blir kjørt opp rundt dalen allerede denne påska. Så blir det påsketreff ved FOSSLIHUKEN også i år. Håper å se flere av dere til hyggelig gjensyn på skjærtorsdag fra kl 16.00. Det blir bål og quiz. Ta med pølser m.m. til eget bruk. Varm hilsen fra Lars Mostad

 

 

En tanke om “Påsken 2018

  1. Lars Mostad

    Det var 12 stk + hunden Maja på årets påsketreff i den for anledningen innesnødde FOSSLIHUKEN. Men sola skinte, bålet brant og quizen ble gjennomført. To av tre og stakk av med full pott og premie. Neste år prøver vi et hyttearrangement. Følg med på hjemmesiden når det nærmer seg. Flott påske!!

Det er stengt for kommentarer.